H'Assur bvba

Bereken uw premie

Goed nieuws wij geven geen  éénmalige salonkorting!

 

 

Wij geloven dat jongeren zich voorbeeldig gedragen in het verkeer ! Daarom dat wij een korting geeft die elk jaar stijgt zolang U schadevrij rijdt!

U bent ouder van een jonge bestuurder U bent er wellicht van overtuigd dat zoon of dochter zich voorbeeldig gedragen op de weg maar durft U zich daar bijna onbeperkt voor engageren dat de verzekeraar bij een voorval bij U komt aankloppen in ruil voor wat korting ?

Een voordelige polis zonder dat U als ouder moet borg staan dat is engagement.

Daarom dat wij al jaren kiezen voor  maatwerk en een zo ruim mogelijke bereikbaarheid (ook buiten de kantooruren en zon- en feestdagen). Want als het misgaat moet U op ons kunnen rekenen.

 

Pensioensparen

Hoe sterk herstelde jou pensioenspaarplan van de klappen die we in 2021 te verwerken kregen door een enorme opstoot van inflatie en een snel aantrekkende rente?

Ging je ook al na hoe hun outlook is  voor dit jaar? Werd de portefeuille voldoende herschikt en voorbereid op een verwachte eerste rentedaling van de centrale bankiers en een turbulent politiek jaar ?

Wij voeren momenteel aanpassingen door in ons aanbod en pasten ons advies aan. U wil weten hoe onze fondsen het deden en wat de voortuitzichten zijn voor 2024. Vraag ons mooi overzicht en ontdek zelf waarom je van je pensioensparen best een beleggingsplan op maat maakt!